涼拌雙瓜皮

涼拌雙瓜皮

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲
    200 克
  • 南瓜 去皮去籽,刨絲
    200 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切段,約2公分
    5 克
  • 蝦米
    10 克
  • 蒜頭 (約2粒)
    10 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 檸檬汁
    4 大匙
  • 李型番茄 切4等分
    60 克
  • 檸檬葉 手撕成小片
    2 片
  • 無鹽烤花生 稍微拍碎
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 85.1 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 466.3 kJ / 111.6 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 16.1 g
Sacharidy 16.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...