Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲
- 200 克 南瓜 ,去皮去籽,刨絲
- 1 茶匙 鹽
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切段,約2公分
- 10 克 蝦米
- 10 克 蒜頭 (約2粒)
- 2 大匙 魚露
- 1 大匙 糖
- 4 大匙 檸檬汁
- 60 克 小蕃茄 ,切4等分
- 2 片 檸檬葉 ,手撕成小片
- 30 克 無鹽烤花生 ,稍微拍碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 466.3 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 85.1 mg