Zařízení & příslušenství
涼拌雙瓜皮
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲200 克
-
南瓜 去皮去籽,刨絲200 克
-
鹽1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段,約2公分5 克
-
蝦米10 克
-
蒜頭 (約2粒)10 克
-
魚露2 大匙
-
糖1 大匙
-
檸檬汁4 大匙
-
李型番茄 切4等分60 克
-
檸檬葉 手撕成小片2 片
-
無鹽烤花生 稍微拍碎30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
85.1 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
466.3 kJ /
111.6 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
16.1 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日清爽大集合
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan