Zařízení & příslušenství
海鮮羅宋湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥100 克
-
蒜頭5 顆
-
橄欖油15 克
-
芹菜 切段80 克
-
牛番茄 川燙去皮3 顆
-
高麗菜 切塊250 克
-
雞高湯1100 克
-
蕃茄糊150 克
-
乾月桂葉2 片
-
蟹 腳100 克
-
花枝 切片150 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),帶殼,去鬚腳15 隻
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
紅鯛魚片 (約140克)1 片
-
李型番茄 (volitelně) 切半15 粒
-
新鮮巴西利葉少許
-
黑胡椒粉 依個人口味調整少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
328.3 mg
Protein
18 g
Kalorie
662.1 kJ /
158.4 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
142 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI簡易料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan