Zařízení & příslušenství
韭菜炒肉絲
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲100 克
-
醬油1 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
油1 大匙
-
韭菜 切段100 克
-
生豆包 切絲20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油3 - 5 滴
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.763 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tuk
5.266 g
Vláknina
0.631 g
Sacharidy
2.186 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛肉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan