韭菜炒肉絲

韭菜炒肉絲

4.0 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 豬肉絲
    100 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 生豆包 切絲
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.763 g
Kalorie 344 kJ / 82 kcal
Tuk 5.266 g
Vláknina 0.631 g
Sacharidy 2.186 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...