Zařízení & příslušenství
冰糖蓮藕
Příprava 30min.
Celkový 6hod. 50min.
1 完整食譜
Suroviny
-
蓮藕 洗淨、去皮500 克
-
圓糯米 份量視選用蓮藕的大小調整,浸泡4小時50 克
-
水 (含料理和蒸煮用)2500 克
-
200 克 紅糖冰糖粉200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
13.2 g
Kalorie
5538 kJ /
1323 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
13.9 g
Sacharidy
323.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan