Zařízení & příslušenství
貴州辣子雞
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
乾辣椒醬
-
乾辣椒60 克
-
薑 切塊40 克
-
蒜頭30 克
-
油130 克
辣子雞
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約2公分)600 克
-
米酒1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31 g
Kalorie
2563 kJ /
613 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan