Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 橄榄油
- 50 克 培根丁
- 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
- 1 - 2 小撮 盐 (volitelně)
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2187.4 kJ / 520.8 kcal
- Protein
- 53.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1151.4 mg