炒培根及鸡肉条
TM6

炒培根及鸡肉条

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 橄榄油
  • 50 克 培根丁
  • 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 1 - 2 小撮 盐 (volitelně)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 一份食谱
Kalorie
2187.4 kJ / 520.8 kcal
Protein
53.1 g
Sacharidy
0.9 g
Tuk
34.2 g
Nasycený tuk
7.5 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
1151.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty