苦瓜咸菜汤
TM6

苦瓜咸菜汤

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 2200 克 水
  • 400 克 猪颈骨 ,切块(4 公分)
  • 250 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
  • 50 克 红萝卜 ,切片
  • 250 克 苦瓜 ,切条(1 公分),去核
  • 1 粒 咸水梅 ,去核
  • 80 克 黄皮洋葱 ,切块
  • 3 片 新鲜姜
  • 20 克 枸杞
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
941 kJ / 225 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
13 g
Tuk
9 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
4 g
Sodík
419 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty