
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g lente-uien in stukken (3 cm)
- 150 g selder in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven in kleine stukken
- verse peterselie als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 475.5 kcal / 1989.4 kJ
- Protein
- 19.5 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 78.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 566.9 mg
Alternativní recepty
Portugees brood (Pão de água)
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan jus
40 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Citroencurd
1 Std.
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Sojabolognese
40 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min