Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 78.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 566.9 mg
Alternativní recepty
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Vegetarische chili
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Cashew schenkroom
Brak ocen
Gestoomde spinaziecake
35 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Brioche
5sa
Pierogi met vlees
1 Std.
Dracula bloed
Brak ocen
Napolitaanse cake
Brak ocen