
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g korte korrel rijst japonica
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 410 g water en iets meer om de rijst te dekken
-
5
g Shaoxing rijstwijn (volitelně)
nebo 5 g rijstazijn (volitelně) - 10 g lichte sojasaus
- 5 g donkere sojasaus
- 10 g oestersaus
- 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g zwarte azijn Chinkiang
- ½ - 1 tl gemalen witte peper
- 10 - 12 shiitake, vers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 469 kcal / 1962.4 kJ
- Protein
- 16.7 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Sodík
- 901.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep met room
35min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Karamel varkensvlees
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min