Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min
Kimchi mac&cheese
50min
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Mexicaanse limoensoep
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Kleverige sesamkip
40min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Noten bolognese
35 min