
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli in roosjes gebroken
- 150 g paksoi in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 140 kcal / 587.8 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Minuut koolsla
10min
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Geraspte wortelsalade
10min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1hod. 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kleverige sesamkip
40min
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Koken van basmatirijst
35min