Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Italiaanse brunch
1h 30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Koken van gierst
Žádné hodnocení