Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Snelle regenboogsalade
10min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Ratatouille galette
1h 30 min
Dadel curry dip
5 Min
Broccoli-ham omelet
35min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Kleverige sesamkip
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Boekweit met champignons
25min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Rode bietensalade
10min