Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Emmental
- 1000 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes (0,5 cm)
- 350 g melk
- 2 tl zout
- 30 g zachte boter
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 3 eieren
- 2 eierdooiers
- 60 g gemengde zaden, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 184 kJ / 44 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 83.2 mg
Alternativní recepty
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Koken van bulgur
35 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Žádné hodnocení
Kreplach
55 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min