
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalmmousse
- 150 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)
- 20 g boter
- 150 g gerookte zalm in stukken
- 200 g room, 35% vet
- 1 takje verse dille enkel de blaadjes
- 1 el kappertjes op azijn uitgelekt
- 1 tl citroensap
- 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
- 1 tl gelatinepoeder
- 1 - 2 el kokend water
Gougère-soezen
- 80 g Gruyère kaas in blokjes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tl zout
- 1 snuifje chilipoeder
- 80 g boter
- 120 g bloem
- 3 eieren
- verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 145 kcal / 611 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 224.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Rucola taart
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Gefermenteerde frambozensiroop
128hod. 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20min
Choronsaus
20min
Forelmousse
5min
Basis kippenbouillon
35min