Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalmmousse
- 150 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (4 cm)
- 20 g boter
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 200 g room, 35% vet
- 1 takje verse dille, enkel de blaadjes
- 1 el kappertjes op azijn, uitgelekt
- 1 tl citroensap
- 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
- 1 tl gelatinepoeder
- 1 - 2 el kokend water
Gougère-soezen
- 80 g Gruyère kaas, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tl zout
- 1 snuifje chilipoeder
- 80 g boter
- 120 g bloem
- 3 eieren
- verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 224.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Gegratineerde coquilles
25 min
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Forelmousse
5 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Pompoen vingers
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13 Std.
Mousse van kaas
10min