Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalmmousse
- 150 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (4 cm)
- 20 g boter
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 200 g room, 35% vet
- 1 takje verse dille, enkel de blaadjes
- 1 el kappertjes op azijn, uitgelekt
- 1 tl citroensap
- 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
- 1 tl gelatinepoeder
- 1 - 2 el kokend water
Gougère-soezen
- 80 g Gruyère kaas, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tl zout
- 1 snuifje chilipoeder
- 80 g boter
- 120 g bloem
- 3 eieren
- verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 224.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesaus
20 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Naan (Hindoe brood)
2h
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Bearnaisesaus
15min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Gin en lavendelijs
14h 35min
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Asperge-langoustine terrine
10hod.