Zařízení & příslušenství
Gougère-soezen met zalmmousse
Příprava 25min.
Celkový 25hod. 35min.
20 stuks
Suroviny
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
224.2 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
611 kJ /
145 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15min.
Zalmtartaar
10min.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min.
Forelmousse
5min.
Hollandaisesaus
15min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Bearnaisesaus
20min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Romige erwtensoep
40min.