
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olijfolie
- 2 el citroensap
- ½ tl zout
- 24 rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
- 80 g uien gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 500 g komkommers liefst ongepeld, in stukken
- 1 citroen in schijfjes, elk in vier gesneden
- 500 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g melk
- 40 g bloem
- 2 el verse dille gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 175 kcal / 733 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Tarbot met salsasaus
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep
15min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min