Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olijfolie
- 2 el citroensap
- ½ tl zout
- 24 rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
- 80 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 500 g komkommers, liefst ongepeld, in stukken
- 1 citroen, in schijfjes, elk in vier gesneden
- 500 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g melk
- 40 g bloem
- 2 el verse dille, gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25min
Romige erwtensoep
40 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Broccolisoep
15min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min