Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 5 eieren
- 140 g suiker
- 380 g bloem
- 1 zakje vanillesuiker (± 8 g)
- 20 g bakpoeder
- 230 g melk
- 200 g zonnebloemolie
- ½ geraspte citroenschil
Glazuur
- 450 g roomkaas
- 75 g yoghurt
- 120 g suiker
- ½ geraspte citroenschil
- 15 g vers geperst citroensap
Smeltende chocolade
- 100 g pure chocolade, in stukken
- 10 g zonnebloemolie
- 35 ingeblikte abrikozenhelften, uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
- 50 g amandelschilfers
- 70 snoepjes, suiker ogen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Alternativní recepty
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Glazuur
5 Min
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Dropijs
8hod. 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min