Bijentaart met glazuur
TM6 TM5 TM31

Bijentaart met glazuur

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Deeg

  • 5 eieren
  • 140 g suiker
  • 380 g bloem
  • 1 zakje vanillesuiker (± 8 g)
  • 20 g bakpoeder
  • 230 g melk
  • 200 g zonnebloemolie
  • ½ geraspte citroenschil

Glazuur

  • 450 g roomkaas
  • 75 g yoghurt
  • 120 g suiker
  • ½ geraspte citroenschil
  • 15 g vers geperst citroensap

Smeltende chocolade

  • 100 g pure chocolade, in stukken
  • 10 g zonnebloemolie
  • 35 ingeblikte abrikozenhelften, uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
  • 50 g amandelschilfers
  • 70 snoepjes, suiker ogen (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 stuk
Kalorie
875.5 kJ / 209.3 kcal
Protein
3.6 g
Sacharidy
19.3 g
Tuk
13.4 g
Nasycený tuk
4.4 g
Vláknina
1 g
Sodík
88.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty