Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olie
- 300 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter
- 300 g kippenbouillon
- 20 g lichte room (ong. 18% vet)
- 30 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1823 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Žádné hodnocení
XXL - Pompoensoep
50min
Vanilleroomijs
12h
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Zuurkool
Žádné hodnocení
Bechamelsaus
15min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
400-500 g ui karameliseren
50min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
200 g ui karameliseren
40min
350 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení