
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olie
- 300 g uien in vieren gesneden
- 30 g boter
- 300 g kippenbouillon
- 20 g lichte room (ong. 18% vet)
- 30 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 674 kcal / 2826 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 1823 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ezogelin Soep
1hod. 5min
Gember schillen
Žádné hodnocení
Kleine carnaval beignets
Žádné hodnocení
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Chai latte parfait
15hod. 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min