Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g Milch
- 175 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 500 g Bauernmehl, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Landbrot Backhausart
2h
Weggli
2 Std. 5 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Tessinerli
1 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min