Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g Milch
- 175 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 500 g Bauernmehl, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Landbrot Backhausart
2 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
1.- August-Weggen
1hod. 10min
Weggli
2h 5min
Knöpfli
50min
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min
UrDinkel Brot
11h