Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Mandeln
- 150 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, Schale fein gerieben, Saft ausgepresst
- 1 geh. TL Backpulver
- 70 g Mehl
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1292 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sizilianisches Mandelgebäck
30 min
Aprikosen-Cheesecake
7 godz.
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Mandelkuchen
1h 30min
Mandelkuchen
1 Std. 20 Min
Schoko-Orangen-Madeleines
1h 10min
Getränkter Mandelkuchen
2h
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Möhren-Pistazien-Kuchen
1h
Omas bester Mohnkuchen
1h
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h