Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Zucker
- 250 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Butter, in Stücken
- 120 g Zucker
- 2 Eier
- 500 g Magerquark
- 2 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 20 g Orangensaft
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 300 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 209 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2h 45min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 godz. 45 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 godz.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min