Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Aubergine, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 90 g Butter, in Stücken
- 120 g Tomatenmark
- 1 EL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Tomaten-Pesto
25min
Auberginenpüree
30min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Zucchinicreme
1 godz.
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Paprika-Auberginen-Mus
1 godz.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 Min
Rote-Bete-Hummus
50min