Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken (2-3 cm)
- 4 Eier
- 10 g Orangenlikör (volitelně)
- 20 g Kaffee, aufgebrüht
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2709 kJ / 647 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 Std. 30 Min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Maronen-Kokos-Suppe
40min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Amarettini-Parfait
5 Std. 50 Min
Panna Cotta
5h
Schokoladenmousse marmoriert
8 Std. 35 Min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Klassische Zabaglione
15 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h