Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 朵 干香菇 ,浸软,去蒂,挤干
- 4 茶匙 糖
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 玉米粉 (淀粉)
- 30 克 食油
- 1 公分 新鲜姜 ,切片
- 500 克 大白菜 ,切块 (5公分)
- 120 克 红萝卜 ,切成薄片
- 3 粒 红枣 ,去籽
- 10 克 干黑木耳 ,浸软,去蒂,切块
- 20 个 豆腐卜 ,切半
-
1
汤匙 蚝油
nebo 1 汤匙 鲍鱼汁 - 1 汤匙 酱青
- 40 克 南乳 ,带汁
- 50 克 甜豆
- 30 克 冬粉 ,浸软,沥干
- 1 小撮 干发菜 ,浸软,沥干 (volitelně)
-
50
克 腐竹 ,浸软
nebo 100 克 豆筋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1271 kJ / 316 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 872 mg