橄榄菜饭

橄榄菜饭

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份

Suroviny

  • 蒜瓣
    8 个
  • 小红葱
    120 克
  • 干香菇 浸软,去蒂
    8 朵
  • 食油
    40 克
  • 五花肉 去皮,切薄片
    200 克
  • 虾米 浸软,沥干
    20 克
  • 橄榄菜 沥干油
    200 克
  • 鸡精粉
    20 克
  • 600 克
  • 红萝卜 切丁
    50 克
  • 半熟印度香米 洗净
    350 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1013 mg
Protein 10 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...