Zařízení & příslušenství
橄榄菜饭
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份
Suroviny
-
蒜瓣8 个
-
小红葱120 克
-
干香菇 浸软,去蒂8 朵
-
食油40 克
-
五花肉 去皮,切薄片200 克
-
虾米 浸软,沥干20 克
-
橄榄菜 沥干油200 克
-
鸡精粉20 克
-
水600 克
-
红萝卜 切丁50 克
-
半熟印度香米 洗净350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1013 mg
Protein
10 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅焖饭
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní