Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 中型虾 ,去肠线并利用厨用纸巾拍干
- 350 克 绍兴花雕酒
- 1 ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 糖
- 3 公分 新鲜姜 ,切丝
- 150 克 水
- 10 克 黑米醋 (volitelně)
- 10 粒 红枣 ,洗净并去籽
- 10 克 当归片
- 1 汤匙 枸杞 ,浸软
- 2 茶匙 鸡精粉
- 1 小支 新鲜芫荽 ,切碎,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1982 mg