Etiopisk fladbrød (Injera)

Etiopisk fladbrød (Injera)

1.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 25min.
8 stykker

Suroviny

  • teff mel
    250 g
  • vand
    500 g
  • salt
    2 knivspids
  • solsikkeolie (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 stykker

Sodík 325 mg
Protein 33 g
Kalorie 3840.9 kJ / 918 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 20 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 183 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše