Zařízení & příslušenství
Etiopisk fladbrød (Injera)
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 25min.
8 stykker
Suroviny
-
teff mel250 g
-
vand500 g
-
salt2 knivspids
-
solsikkeolie (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 stykker
Sodík
325 mg
Protein
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
20 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
183 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Varierede hverdagsmåltider
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomsterbrød
1hod. 5min.
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit briochebrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení
Nem brioche
Žádné hodnocení