Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g kabak, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
130
g patates, soyulmuş, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
-
50
g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
nebo 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 250 g su
- 1 - 2 tk zeytinyağı (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 35 mg
Alternativní recepty
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 λεπτ.
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min
Tahıllı Elma Lapası
10 λεπτ.
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Žádné hodnocení
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Tahıllı Meyve Lapası
10 λεπτ.
Armutlu Yulaf Kreması
10 λεπτ.