Zařízení & příslušenství
Klasický rajčatový protlak (passata)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 porcí
Suroviny
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Sladká chilli omáčka
25min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Zelené polévkové koření
5min.
Libečková sůl
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový džem
50min.
Rajčatový kečup
40min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Jahodový džem
1hod. 5min.