Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40min
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 Std. 20 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Rajčatový kečup
40min
Fialkový sirup
2h 30min
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Zelené polévkové koření
5 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 Std. 5 Min
Omáčka arrabbiata
40min
Sladká chilli omáčka
25 Min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min