
Zařízení & příslušenství
Klasický rajčatový protlak (passata)
Příprava 10min
Celkový 55min
5 porcí
Suroviny
-
cibule30 gramů
-
stroužek česneku1
-
extra panenského olivového oleje30 gramů
-
rajčat na čtvrtky800 gramů
-
lístků bazalky10 - 15 gramů
-
soli1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
84 kcal /
351 kJ
Protein
2 g
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min
Bezinkový sirup
2hod. 25min
Pampeliškový med
3hod. 20min
Šípkový sirup
24hod. 30min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Jahodový džem
1hod. 5min
Libečková sůl
5min
Rajčatový kečup
40min
Rajčatový džem
50min
Kořeněný dýňový džem
40min