Zařízení & příslušenství
Klasický rajčatový protlak (passata)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 porcí
Suroviny
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatové čatní
1hod. 30min.
Žlutý kečup
45min.
Libečková sůl
5min.
Třešňový džem
35min.
Rajčatový kečup
40min.
Petrželové pesto
10min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Jahodový džem
1hod. 5min.