
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat na čtvrtky
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 84 kcal / 351 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40 min
Omáčka arrabbiata
40 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Fialkový sirup
2 godz. 30 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Žlutý kečup
45 min
Libečková sůl
5 min
Sladká chilli omáčka
25 min
Karobovo-švestková pomazánka
30 min
Rajčatový kečup
40 min