Zařízení & příslušenství
Klasický rajčatový protlak (passata)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 porcí
Suroviny
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Žlutý kečup
45min.
Karibská kořenicí směs jerk
5min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Libečková sůl
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový kečup
40min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Třešňový džem
35min.