Klasický rajčatový protlak (passata)

Klasický rajčatový protlak (passata)

4.7 39 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 porcí

Suroviny

  • 30 gramů cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 800 gramů rajčat na čtvrtky
  • 10 - 15 gramů lístků bazalky
  • 1 čajová lžička soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 2 g
Kalorie 351 kJ / 84 kcal
Tuk 6 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...