Klasický rajčatový protlak (passata)

Klasický rajčatový protlak (passata)

4.8 31 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
5 porcí

Suroviny

  • cibule
    30 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • rajčat na čtvrtky
    800 gramů
  • lístků bazalky
    10 - 15 gramů
  • soli
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 84 kcal / 351 kJ
Protein 2 g
Tuk 6 g
Sacharidy 6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...