![Klasický rajčatový protlak (passata) Klasický rajčatový protlak (passata)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26ADCB6E-FC89-4C44-A460-335D0B67CE01/Derivates/4025a1fd-b297-48a3-a56b-ff7398d8ee91.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Rajčatový kečup
40 min
Brynzové tyčinky
2 godz.
Pesto z medvědího česneku
20 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Ghí
2 godz. 10 min
Vanilkový cukr
72h
Ostružinové želé
1 godz.
Třešňový džem
35 Min
Jahodový džem
1 godz. 5 min