Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů rajčat v plechovce, na čtvrtky500 gramů zralých rajčat na čtvrtky
-
90 gramů červené papriky na kousky
-
70 gramů červené cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů červeného vinného octa
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky soli
-
30 gramů medu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
8 g
Kalorie
1145 kJ /
272 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
10.6 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Libečková sůl
5min.
Třešňovo-jablečný džem
1hod.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový kečup
40min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Třešňový džem
35min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Ananasová marmeláda s limetkou
40min.