
Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
zralých rajčat na čtvrtky500 gramů
-
červené papriky na kousky90 gramů
-
červené cibule napůl70 gramů
-
stroužek česneku1
-
červeného vinného octa25 gramů
-
muškátového oříšku, nastrouhaného1 špetka
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
sladké červené papriky½ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
medu30 gramů
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
272 kcal /
1145 kJ
Protein
8 g
Tuk
2 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
10.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30 Min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Rajčatový kečup
40 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 Std. 5 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min
Bezinkový sirup
2 Std. 25 Min
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min
Rebarborovo meruňkový džem
30 Min
Ostružinové želé
1 Std.
Třešňový džem
35 Min