![Rajčatový kečup Rajčatový kečup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4A13DB3-1571-4603-8B37-06920B4BBA4E/Derivates/02F6AEEC-BB6C-4F43-87CE-EF1F45F4087E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
gramů zralých rajčat, na čtvrtky
nebo 500 gramů rajčat v plechovce - 90 gramů červené papriky, na kousky
- 70 gramů červené cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů červeného vinného octa
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů medu
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 1145 kJ / 272 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Rajčatový kečup
40 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 godz. 10 min
Sůl s medvědím česnekem
27 Std. 25 Min
Marinované papriky
55 min
Rajčatový džem
50 min
Kořeněný dýňový džem
40 min
Ostružinové želé
1 godz.
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Libečková sůl
5min