Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů rajčat v plechovce, na čtvrtky500 gramů zralých rajčat na čtvrtky
-
90 gramů červené papriky na kousky
-
70 gramů červené cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů červeného vinného octa
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky soli
-
30 gramů medu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
8 g
Kalorie
1145 kJ /
272 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
10.6 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žlutý kečup
45min.
Libečková sůl
5min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový džem
50min.
Pampeliškový med
3hod. 20min.
Rajčatový kečup
40min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Třešňový džem
35min.