Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'Appenzeller, fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 491.4 mg
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto à la courge
35min
One pot penne-poireaux
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Curry panang
45 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Dal de lentilles aux épinards
35min