Risotto au citron et épinards

Risotto au citron et épinards

4.3 67 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'Appenzeller fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 citron bio, zeste râpé
  • 730 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu
  • 150 g de pousses d'épinard frais
  • 2 c. à soupe de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 491.4 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1826.4 kJ / 436.5 kcal
Tuk 11.9 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 65.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...