Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de noisettes émondées ou non
- 1 - 2 gousse(s) d'ail, coupée(s) en deux
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
-
30
g de baies d'épine-vinette (berbéris) (volitelně)
nebo 30 g d'abricots secs, dénoyautés, hachés menu (volitelně) - 1 brocoli (à ca. 500 g)
- 250 g de riz risotto, tout type
- 650 g d'eau
-
100
g de vin blanc
nebo 100 g d'eau - 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
-
2
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - un peu de poivre fraîchement moulu, pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35min
Omelette aux courgettes
40min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1u.
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Risotto aux carottes et endives
40min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto au poireau
40min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Risotto au citron et épinards
30 min