Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de noisettes émondées ou non
- 1 - 2 gousse(s) d'ail, coupée(s) en deux
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
-
30
g de baies d'épine-vinette (berbéris) (volitelně)
nebo 30 g d'abricots secs, dénoyautés, hachés menu (volitelně) - 1 brocoli (à ca. 500 g)
- 250 g de riz risotto, tout type
- 650 g d'eau
-
100
g de vin blanc
nebo 100 g d'eau - 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
-
2
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - un peu de poivre fraîchement moulu, pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara végétarienne
30min
Risotto à la courge
35min
Risotto au citron et épinards
30min
Lasagne verdi
1h 15min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto à la tomate et burrata
30min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto au poireau
40 Min