Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de noisettes émondées ou non
- 1 - 2 gousse(s) d'ail, coupée(s) en deux
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
-
30
g de baies d'épine-vinette (berbéris) (volitelně)
nebo 30 g d'abricots secs, dénoyautés, hachés menu (volitelně) - 1 brocoli (à ca. 500 g)
- 250 g de riz risotto, tout type
- 650 g d'eau
-
100
g de vin blanc
nebo 100 g d'eau - 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
-
2
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - un peu de poivre fraîchement moulu, pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux poivrons
35min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto au citron et épinards
30min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Risotto à la courge
35min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Carbonara végétarienne
30min