
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce tomate
- 150 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2591 kJ
- Protein
- 32.6 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Focaccia aux tomates cerises
2hod.
Risotto alle cinque P
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Curry panang
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Pesto de basilic
10min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2hod.
Risotto à la courge
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto à la tomate et burrata
30min