Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce tomate
- 150 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de thym, frais, effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 85 g d'huile d'olive
- 950 g de tomates, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1000 g d'aubergines, coupées en longues tranches (8 mm)
- 4 pincées de sel
- 300 g de mozzarella, coupée en tranches (5 mm), effilochée
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15min
Caponata de lentilles
1h
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Risotto à la courge
35min
Lasagnes à la courge
1h 40 min
Tarte flambée aux poireaux
40 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Focaccia aux tomates
40 Min