Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- 500 g de poivrons jaunes, épépinés, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 sachet de safran en poudre
- ¾ de c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de tomates-cerises, en grappe
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2138 kJ / 509 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto à la courge
35min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Dal de lentilles aux épinards
35min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50 min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min