
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de Sbrinz en morceaux (2 cm)
- 500 g de poivrons jaunes épépinés, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 sachet de safran en poudre
- ¾ de c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de tomates-cerises en grappe
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 509 kcal / 2138 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
Alternativní recepty
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto alla milanese
30min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto aux carottes et endives
40min
Risotto à la courge
35min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto à la tomate et burrata
30min