Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Emmentaler, in Stücken
nebo 80 g Gruyère Käse, in Stücken - 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 70 g Butter, kalt, in Stücken
- 60 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Wasser, eiskalt
- 5 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 150 g gelbe Paprika, in Stücken
- 10 g Öl
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 4 Eier
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2774 kJ / 663 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 902 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schinken-Käse-Laugentaler
2 Std. 20 Min
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1h 20min
XXL-Bacon-Zwiebel-Cheeseburger
2 Std.
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Weißbrot-Lachs-Rolle
1h 30min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2 Std. 50 Min
Cheeseburger-Wraps
35min
Chili-Cheese-Fries
40min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min