Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 gestr. TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 80 g Öl
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 8 Kartoffeln, festkochend, groß (à 150-180 g), länglich, gesäubert und trocken getupft (siehe Tipp)
- 60 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken
- 125 g Blauschimmelkäse (z. B. Bavaria Blue), in Stücken
-
250
g Magerquark
nebo 250 g Quark, 20% Fett - 200 g Saure Sahne
- 40 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3086 kJ / 738 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 1180 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Kartoffel-Quiche
3h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3h 10 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Cheese Fries
45 min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1h
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 Std. 10 Min
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30min