Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 1100 g de pommes entières, avec la peau et les pépins, en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 250 g de sucre à confiture
- 1 c. à café d'huile végétale (huile de coco ou de tournesol par ex.)
- ½ bâton de cannelle
- 2 anis étoilés
- 30 g de calvados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 680.7 kJ / 162.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 3.2 mg
Alternativní recepty
Confiture pomme et citron à la vanille
40min
Chausson à la confiture de prunes
1h
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture fraise et sureau
9 Std. 15 Min
Sirop de framboise
1h 25min
Confiture de mûres et de poires
45min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Compote de pêches et framboises
1h
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture de framboises
1h 5min