Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 1100 g de pommes entières, avec la peau et les pépins, en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 250 g de sucre à confiture
- 1 c. à café d'huile végétale (huile de coco ou de tournesol par ex.)
- ½ bâton de cannelle
- 2 anis étoilés
- 30 g de calvados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 680.7 kJ / 162.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 3.2 mg
Alternativní recepty
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Confiture de pommes aux épices
45 Min
Confiture de fruits rouges
1 Std.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Gelée de sureau
50min
Gelée de groseille
35min
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Confiture de myrtilles
1h 45min
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min