Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 352 g
- Tuk
- 156 g
Alternativní recepty
Berawecka d'Alsace
3h
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 godz. 45 min
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Kougelhopf
2h 55min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Tarte au fromage blanc et citron
7hod. 30min
Brioche Nanterre
4h 15min