Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Pâte à pizza
1h
Stollen de Noël au fromage blanc
2h 30min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Cake pomme et cannelle
55 Min
Kouglof alsacien
17u. 10min
Chausson à la confiture de prunes
1h
Cake aux abricots et au citron
55 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 godz. 15 min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Biscuits à l'orange et aux noix
1 godz. 20 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Clafoutis abricot-romarin
55 Min