Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Palets bretons à la coco
45min
Madeleines au citron
6h 40 min
Tarte au sucre
3 Std. 50 Min
Tarte à gros bords
1h 50min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Crème pâtissière au caramel
50min
Brioche italienne
3h 15min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55 min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min