Foie gras sous-vide
TM6

Foie gras sous-vide

4.7 (110 hodnocení)

Suroviny

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1406.5 kJ / 341.5 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
1 g
Tuk
33.8 g
Nasycený tuk
15 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
857 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty