Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Caramel liquide
25 Min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min
Magret de canard séché aux épices
360h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce au caramel
1h 30min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72h
Beurre d'escargot
10 Min