Foie gras sous-vide

Foie gras sous-vide

4.7 127 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 72hod.
6 portions

Suroviny

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 857 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...