Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Caramel liquide
25 min
Yaourt nature au Varoma
12h
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Sauce au caramel
1h 30 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30 min
Foie gras de canard
72h
Chutney d'oignon rouge
24h
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min