
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1406.5 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramel liquide
35min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Foie gras de canard
72hod.
Yaourt à la vanille
12hod. 20min
Nougatine aux cacahuètes
1hod. 30min
Yaourt nature au Varoma
12hod.
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1hod. 25min
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2hod. 30min
Sauce au caramel
1hod. 30min
Caramel liquide
25min