Velouté tout brocoli au gorgonzola

Velouté tout brocoli au gorgonzola

4.5 75 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 piment rouge (volitelně) doux, épépiné
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 100 g de pomme de terre bio de préférence, coupée en morceaux
  • 300 g de brocoli bio de préférence (tige et fleurettes coupées en morceaux)
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel
  • 100 g de pain coupé en cubes (environ 1-2 cm)
  • 1 - 2 c. à café d'huile d'olive
  • 60 - 80 g de gorgonzola en morceaux
    60 - 80 g de cheddar, en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1570 mg
Protein 9 g
Kalorie 990 kJ / 236 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...