Kompatibilní verze
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 g de gingembre frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1000 g de courge butternut, en cubes
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne
- 250 g de pâté de campagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1518 kJ / 364 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Soupe de potimarron
35min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe au potiron
50min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Velouté de carottes
30min