Galette de ruibarbo y moras

Galette de ruibarbo y moras

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
8 raciones

Suroviny

Masa
  • 200 g de harina integral de trigo
  • 80 g de aceite de oliva
  • 60 g de agua fría
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 150 g de almendras crudas con piel
    150 g de almendras crudas sin piel
  • 80 g de dátiles sin hueso
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
  • 100 g de moras frescas
  • 1 huevo batido
  • 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 38.4 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 1570 kJ / 375 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 36.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...