![Galette de ruibarbo y moras Galette de ruibarbo y moras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b8f4a34d-4a35-40a4-9eff-7ef1c376db43/Derivates/745118fa-4747-454d-8c89-06503856c04b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral de trigo
- 80 g de aceite de oliva
- 60 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
-
150
g de almendras crudas con piel
nebo 150 g de almendras crudas sin piel - 80 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
- 100 g de moras frescas
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1570 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 38.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins ingleses rellenos de crema
1h 20min
Crema de castañas con vainilla
1h
Tapenade
10min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3 godz.
Chutney de moras y cebolla
6 godz. 50 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50min
Cuadraditos de almendra
50min
Mermelada de cerezas
35min
Ricotta casera
50min