Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral de trigo
- 80 g de aceite de oliva
- 60 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
-
150
g de almendras crudas con piel
nebo 150 g de almendras crudas sin piel - 80 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
- 100 g de moras frescas
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1570 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 38.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1h 45 min
Chutney de moras y cebolla
6h 50min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 Min
Crema de castañas con vainilla
1 Std.
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 min
Remolacha fermentada
72 godz.
Relleno de mermelada
1 Std. 5 Min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Castañas en almíbar
2h
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45 min
Crumble de manzana y frambuesas
1 Std. 15 Min
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12h 15 min