Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral de trigo
- 80 g de aceite de oliva
- 60 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
-
150
g de almendras crudas con piel
nebo 150 g de almendras crudas sin piel - 80 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
- 100 g de moras frescas
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1570 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 38.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollos de acelga
30 min
Chutney de pera y jengibre
1 godz.
Pesto
10min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Chucrut
96h
Pavlova de pera a la naranja
Ninguna valoración
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2 godz.
Stollen
2 godz.
Ricotta casera
50min
Limonada de jengibre y menta
5 min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 godz.