Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de vainilla
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla cortada en 3-4 trozos
- 500 g de leche semidesnatada
- 250 g de nata (35% de grasa)
Sopa de ciruelas
- 100 g de azúcar moreno
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 50 g de vino blanco
-
1
cucharadita de cinco especias chinas en polvo
nebo 1 cucharadita de canela molida - 600 g de ciruelas rojas sin hueso, cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2h 30min
Peras con salsa de chocolate
1 godz. 45 min
Sabayón a la naranja TM6
15min
Brevas al vapor de naranja
25min
Melocotones en almíbar
20 min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7h 40min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Manzanas en almíbar de moscatel
25min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Dulce de batata
45 min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min