![Sopa de ciruelas y helado de vainilla Sopa de ciruelas y helado de vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DC1A7A80-AD99-4E45-ABA8-5561DC6ACD39/Derivates/1abbc67b-d605-4a98-8320-e950db8ea730.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de vainilla
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla cortada en 3-4 trozos
- 500 g de leche semidesnatada
- 250 g de nata (35% de grasa)
Sopa de ciruelas
- 100 g de azúcar moreno
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 50 g de vino blanco
-
1
cucharadita de cinco especias chinas en polvo
nebo 1 cucharadita de canela molida - 600 g de ciruelas rojas sin hueso, cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de sabayón
8sa 15 dk
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Naranja en almíbar de especias
4ч. 20 мин.
Tarta de ciruelas
1 godz. 5 min
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
Žádné hodnocení
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Mermelada de pétalos de rosa
45min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Conserva de tomates cherry
1ч. 30 мин.
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min