
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de vainilla
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla cortada en 3-4 trozos
- 500 g de leche semidesnatada
- 250 g de nata (35% de grasa)
Sopa de ciruelas
- 100 g de azúcar moreno
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 50 g de vino blanco
-
1
cucharadita de cinco especias chinas en polvo
nebo 1 cucharadita de canela molida - 600 g de ciruelas rojas sin hueso, cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 445 kcal / 1860 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 23.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Mousse de dulce de leche y café
20min
Peras en almíbar
1hod. 40min
Postre de mandarinas estofadas
10min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5hod.
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Dulce de batata
45min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50min
Peras al vino tinto
3hod. 20min
Crema de limón (Lemon curd)
25min