Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 126 g
- Nasycený tuk
- 83 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 250 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min
Smażone bułki chińskie
2 Std. 30 Min
Płynny karmel
35 Min
Makaroniki truskawkowe
2 Std. 30 Min
Lody waniliowe
12 Std.
Sezamki
1 Std. 50 Min
Groszek ptysiowy
1 Std.
Krówki toffi
2 Std.
Ciasto francuskie szybkie (bezglutenowe)
1 Std. 15 Min
Ciasto francuskie szybkie
1 Std. 20 Min
Waniliowo-malinowe lody na skyrze (low fat + low carb)
11 Std. 30 Min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12 Std.