Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 126 g
- Nasycený tuk
- 83 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 250 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2 godz. 55 min
Ciasto Marlenka
27 godz. 40 min
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5h 30min
Argentyńskie ciasteczka alfajores
1 godz. 10 min
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
40 min
Waniliowo-malinowe lody na skyrze (low fat + low carb)
11 Std. 30 Min
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2h 50min
Smażone pierożki wonton
1h 25min
Obieranie marchewki (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min
Ciastka bezowe "Sokoły"
2h 30min
Ciasto francuskie szybkie
1 godz. 20 min
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min