Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 250 g ziemniaków, nieobranych, małych
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia rąk
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- skórka otarta z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 25 g rumu
- 3 jajka
- 1 - 2 szczypty soli
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 30 g cukru
- olej do smażenia
- cukier puder, do posypania castagnole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1332.7 kJ / 318.5 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 40.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chatka wielkanocna
12 godz. 50 min
Kibiny litewskie
25 min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 godz. 30 min
Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż
1 Std. 15 Min
Sebadas
45min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1h 40min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Karmelowy czaj
20min
Drożdżówki Gibassier
2 godz. 10 min
Rogaliki na piątkę
2h 20min
Forszmak klasyczny
1 godz. 35 min
Pierogi z grzybami i karpiem
2u. 35min