
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g hvedemel plus ekstra til at drysse med
- 100 g rugmel
- 20 g gær
- 340 g vand
- 1 ½ - 2 tsk salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 146 kcal / 611 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Franskbrød med kerner
3 Std. 20 Min
Portugisisk brød (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Sandwichbrød
3 Std.
Kinesisk Tangzhong-brød
2 Std. 45 Min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Keine Bewertungen
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit toastbrød
Keine Bewertungen