Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandeldrink
- 250 g Mandeln, blanchiert
- 50 g Datteln, entsteint
- 1500 g Wasser
Brotauflauf
- Butter zum Einfetten
- 400 g Brot, altbacken, in dünnen Scheiben
- 8 Eier
- 80 g brauner Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Muskat
Beerensauce und Fertigstellung
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Orangensaft
- 150 g Beeren, gemischt, frisch
- 240 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 222 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1h 15min
Glutenfreie Kürbistarte
3ωρ.
Schoko-Milchreis-Auflauf
2 Std.
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 λεπτ.
Quarkauflauf
55min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 Min
Quarkpfannkuchen
35 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min