Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 230 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 60 g Olivenöl
- 2 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
-
80
g brauner Zucker
nebo 80 g Zucker - ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 400 g Zwiebeln, geachtelt
- 40 g Weißweinessig
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ras el Hanout
- 1 TL schwarzer Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camembert-Galettes
1h 40min
Wickelbrot mit grünem Spargel und Speck
2h 45min
Orientalische Zwiebel-Käse-Törtchen
1 Std. 15 Min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 20 Min
Gefülltes Brot
1 Std. 20 Min
Knusprige Pilzröllchen
50min
Eingelegtes Gemüse vom Grill mit Labneh
28 Std. 15 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 Std.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2h 10min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Cheddargebäck
40min