Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 503.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Bar au caviar d'aubergine
1 Std. 30 Min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Tisane et biscotti
55min
Terrine de fromage à la rhubarbe
4u. 50min
Roulés de saumon et de courgette
25 Min
Cake orange-pavot
1 Std.
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12h 5min
Clafoutis abricot-romarin
55min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Confiture figue et vanille
40min
Sorbet au melon
10 Min