Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 503.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1u. 40min
Cocktail Bellini
5 Min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 min
Moutarde aux herbes
Žádné hodnocení
Confiture figue et vanille
40 min
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1 Std. 15 Min
Yaourt glacé à l'abricot
10 Min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12h 5min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Stollen
3 godz. 45 min
Clafoutis abricot-romarin
55 min