Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 503.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture abricot-gingembre
1j 55 menit
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Yaourt glacé à l'abricot
10 min
Risotto fraise-rhubarbe
50min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20 min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3h 40min
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12 Std. 25 Min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10 min
Croquets aux noix de pécan
55min
Confiture figue et vanille
40min