Kompatibilní verze
Poires pochées au vin rouge, fontainebleau et pralines
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de vin rouge
- 360 g de crème de cassis
- 350 g de sucre en poudre
- 2 étoiles de badiane
- 1 bâton de cannelle
- 1 de zeste d'orange
- 6 poires, coupées en deux
- 100 g d'eau
- 100 g d'amandes décortiquées
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de yaourt à la grecque
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3134 kJ / 747 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Pesto classique au basilic
10min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Tarte à la roquette
Žádné hodnocení
Zaatar mélange aromatique
5min
Mayonnaise à l'orange
10min
Galettes aux Fruits (Paul) Métrique
1h 25min
Guacamole
5min
Saltimboccas de veau
35min
Polpettes siciliennes
1h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Pesto au basilic
10min
Crème fouettée à l'aneth
5min