Pain en cocotte à la châtaigne

Pain en cocotte à la châtaigne

3.0 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
1 pièce

Suroviny

  • 200 g d'eau minérale
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
  • 10 g de sel
  • 70 g de pignons de pin

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 44 g
Kalorie 2205 kJ / 519 kcal
Tuk 61 g
Sacharidy 250 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...