Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2205 kJ / 519 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 250 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Stollen
3 Std. 45 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain au maïs portugais
5 Std.
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4 godz. 10 min
Boule au cacao
6h 20 min
Petits pains aux noix
4sa 30 dk
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min