Ananas cuit sous vide au caramel

Ananas cuit sous vide au caramel

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
12 morceaux

Suroviny

  • 1 ananas frais (environ 700 g)
  • 450 g de caramel liquide séparé (225 g + 225 g)
  • 2 anis étoilés séparés (1+1)
  • 20 baies de poivre rose séparées (10 + 10)
  • eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
  • 30 g de jus de citron
  • glace ou sorbet à la noix de coco, pour servir
  • pistaches, non salées, décortiquées pour décorer
  • 6 feuilles de menthe pour décorer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 morceaux

Sodík 185.7 mg
Protein 4.5 g
Kalorie 1539 kJ / 367.8 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 78.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...