Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Ananas cuit sous vide au caramel
TM6

Ananas cuit sous vide au caramel

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1 ananas frais (environ 700 g)
  • 450 g de caramel liquide, séparé (225 g + 225 g)
  • 2 anis étoilés, séparés (1+1)
  • 20 baies de poivre rose, séparées (10 + 10)
  • eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
  • 30 g de jus de citron
  • glace ou sorbet à la noix de coco, pour servir
  • pistaches, non salées, décortiquées, pour décorer
  • 6 feuilles de menthe, pour décorer

Nutriční hodnoty
na 2 morceaux
Kalorie
1539 kJ / 367.8 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
78.8 g
Tuk
6.4 g
Nasycený tuk
1.9 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
185.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty